Φροντιστήριο Ηλιούπολης Αριστεύειν

Νέο Φροντιστήριο αριστεύειν Ηλιούπολης

Φροντιστήρια Ηλιούπολη – Φροντιστήρια Άγιος Δημήτριος

Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε τη λειτουργία του νέου μας φροντιστηρίου αριστεύειν στην Ηλιούπολη.

Εφαρμόζοντας το ποιοτικό εκπαιδευτικό πρότυπο αριστεύειν που εφαρμόζουμε από το 2004 στην Αργυρούπολη και από το 2014 στο Ελληνικό με άριστα αποτελέσματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα συνεχίσουμε και στην Ηλιούπολη την πορεία μας στην ποιοτική δευτεροβάθμια φροντιστηριακή εκπαίδευση, ενισχύοντας την προσπάθεια των μαθητών μας να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

Το νέο φροντιστήριο εξυπηρετεί ιδιαίτερα τις περιοχές της Ηλιούπολης και του Αγίου Δημητρίου αλλά και τις κοντινές σε αυτές περιοχές καθώς βρίσκεται δίπλα στο μετρό της Ηλιούπολης στην κάτω Ηλιούπολη.

Η λειτουργία του θα ξεκινήσει στις 3 Απριλίου 2023 και θα παρέχει τμήματα προετοιμασίας για τις προαγωγικές εξετάσεις του γυμνασίου και του λυκείου ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα παρέχει τμήματα καλοκαιρινής προετοιμασίας Γ’ λυκείου για τις πανελλήνιες εξετάσεις του 2024.

Τα επίσημα εγκαίνια του φροντιστηρίου θα γίνουν στις 22 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε από 3 Απριλίου με τη γραμματεία μας στο τηλέφωνο 210 9910570.

Διεύθυνση: Πύρρωνος 3 Ηλιούπολη (κάτω Ηλιούπολη) δίπλα στο Μετρό της Ηλιούπολης στον παράδρομο της Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Χάρτης

Κεντρική σελίδα φροντιστηρίων αριστεύειν