Εμπειρίες Μαθητών

Εμπειρίες των μαθητών των φροντιστηρίων μας από την προετοιμασία τους για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Μαθητές των φροντιστηρίων αριστεύειν προηγούμενων ετών μοιράζονται την εμπειρία τους από την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις, με τους νέους μαθητές της Γ’ λυκείου, με στόχο να συμβάλλουν στη μείωση του άγχους τους και στη βελτίωση της τακτικής τους.  

Συχνά επισκέπτονται το φροντιστήριο συζητούν με τους νέους υποψήφιους και τους συμβουλεύουν καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις που αντιμετώπισαν και οι ίδιοι πριν από ένα χρόνο. 

Επίσης προσκαλούνται από τους υπεύθυνους των προγραμμάτων των φροντιστηρίων αριστεύειν στις συνεδρίες επαγγελματικού προσανατολισμού και στις συνεδρίες ψυχολογικής αγωγής με στόχο να παρουσιάσουν τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και να μοιραστούν με τους νέους υποψήφιους τα στοιχεία εκείνα που ενίσχυσαν την προσπάθειά τους, διασφάλισαν την ψυχική τους ισορροπία και τελικά οδήγησαν στην επίτευξη των στόχων τους.     

Δασκαλοπούλου Κατερίνα

Κατερίνα Δασκαλοπούλου

Λύκειο: 5ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Φιλολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2023

Το φροντιστήριο Αριστεύειν… Μια οικογένεια που συνεχώς μεγαλώνει. Μια ομάδα που είναι πάντα δίπλα στους μαθητές, που υποστηρίζει κάθε τους επιλογή και είναι πρόθυμη να τους προσφέρει οτιδήποτε έχουν ανάγκη. Η εμπειρία μου στα δύο χρόνια που ήμουν στην οικογένεια του φροντιστηρίου μόνο ως υπέροχη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η ομάδα των εκπαιδευτικών ήταν πάντα στο πλευρό μας, έτοιμη να μας δώσει τα πάντα: συμβουλές, σημειώσεις, επεξηγήσεις, αλλά και υποστήριξη ψυχολογική και συναισθηματική. Το ίδιο ισχύει και για το διοικητικό προσωπικό, που φρόντιζε για την άψογη οργάνωση του φροντιστηρίου, του προγράμματος και όλων των εκδηλώσεων. Οφείλω και θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και την κυρία Γερουλάνου για τη στήριξη, τη βοήθεια και τις συμβουλές της, όπως και την κυρία Κακολύρη και την κυρία Παρασκευοπούλου, που ήταν πάντα στο πλευρό μας, αλλά και την κυρία Μπέλκη, η οποία μας προσέφερε τη βοήθειά της και στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω και τον κύριο Ζαφειρόπουλο, ο οποίος βρισκόταν πάντα δίπλα μας. Οι συμβουλές μου προς τους μελλοντικούς υποψηφίους των Πανελληνίων είναι μόνο δύο: αφενός να φροντίζουν για την ψυχική τους υγεία και ισορροπία και να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν, προκειμένου να διοχετεύουν κάπου τη δημιουργικότητά τους και να αποβάλλουν το αναπόφευκτο άγχος των εξετάσεων (για τον λόγο αυτό προτείνω ανεπιφύλακτα την παρουσία στις εκδηλώσεις του φροντιστηρίου, είναι μια ανάσα μέσα στον μακρύ δρόμο προς τις εξετάσεις) , αφετέρου να ακούν τις συμβουλές των καθηγητών του φροντιστηρίου. Η εμπειρία τους είναι μεγάλη και ξέρουν τι χρειάζεται ο καθένας από εμάς, ποια είναι η αδυναμία μας, πού πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας, τι πρέπει να βελτιώσουμε… Γι’ αυτό και οι συμβουλές τους πρέπει να είναι μια “πυξίδα” για τους μαθητές τους, μιας και προσφέρονται με αγάπη των ιδίων, αφενός για την δουλειά που κάνουν, αφετέρου για εμάς τους ίδιους. Να έχετε δύναμη, κουράγιο, υπομονή και επιμονή. Με προσπάθεια και πείσμα εκτοξευόμαστε από τη γη και αγγίζουμε τα αστέρια, τα όνειρά μας!! Καλή επιτυχία σε όλους!!

Κολούα Άννα Μαρία

Άννα Μαρία Κολούα

Λύκειο: 5ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Τουριστικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2023

Το φροντιστήριο αυτό είναι μια μικρή οικογένεια που για αυτά τα δύο χρόνια νιώσαμε ότι ήταν σπίτι μας… μια οικογένεια που πάντα μας υποστήριζε και πάντα μας βοηθούσε. Τα δύο αυτά χρόνια μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω καθηγητές που πραγματικά αγαπούν την δουλειά τους και ξέρουν να συμβουλεύουν τους μαθητές τους. Γνώρισα άτομα με διαφορετικές απόψεις και προσωπικότητες και θεωρώ ότι οι συζητήσεις που είχα με όλα αυτά τα άτομα μου άλλαξαν τον τρόπο σκέψης μου και τις αντιλήψεις μου. Το φροντιστήριο το νιώσαμε όλοι σπίτι μας και ζήσαμε δύο χρόνια εκεί τα όποια θα μας μείνουν αξέχαστα. Η προετοιμασία για τις πανελλήνιες ήταν ιδιαίτερα αγχωτική και ενδεχομένως οι συμβουλές μου να μην απέχουν από αυτές των καθηγητών μας. Φροντίστε να αφήνετε χρόνο, έστω και λίγο, για δραστηριότητες που σας αρέσουν ή σας χαλαρώνουν, εάν διαβάζετε όλη μέρα τότε στο τέλος δεν θα έχετε πλέον τις αντοχές για να «φορτσάρετε» στην τελική ευθεία. Επίσης, ο ύπνος ήταν ένα γενικό πρόβλημα, είναι καλό να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες σας όσον αφορά τον ύπνο και το φαγητό, η φυσική μας υγεία είναι τόσο σημαντική όσο και η ψυχική οπότε πρέπει να φροντίζουμε και τις δύο. Το πιο σημαντικό όμως είναι να ακούτε τους καθηγητές του φροντιστηρίου γιατί ξέρουν τι χρειάζεστε και πως μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην κυρία Νέλλη, που εκτός από φιλόλογος μας ήταν και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού, γιατί θεωρώ πως οι συμβουλές της μας βοήθησαν σε καθημερινή βάση και ήταν σημαντικές για την διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ της καθημερινής μας ζωής και του διαβάσματος. Κι ένα ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα του φροντιστηρίου, στην γραμματεία που ήταν πάντα εκεί και βοήθαγε στην ομαλή λειτουργεία του φροντιστηρίου και στους καθηγητές μου που με έκαναν να αγαπήσω αυτό το φροντιστήριο και κάθε λεπτό που πέρναγα σε αυτό.

Πολίτη Ελένη

Ελένη Πολίτη

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Χημικό, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2023 

Η εμπειρία μου στο φροντιστήριο «Αριστεύειν» ήταν απολύτως θετική. Πάντα στο πλευρό μας ήταν οι καθηγητές μας, πρόθυμοι να μας επιλύσουν κάθε απορία και να μας ετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για τις Πανελλήνιες. Η συμβουλή μου για τους μελλοντικούς υποψηφίους είναι να επικεντρωθούν στον στόχο τους πάντα με ψυχραιμία και να μην ξεχνάνε ότι ο κόπος τους θα ανταμειφθεί.

Ποντίκας Δημήτρης

Δημήτρης Ποντίκας

Λύκειο: 2ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Μηχανολόγων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Έτος Εισαγωγής: 2023

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις πανελλήνιες εξετάσεις ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τη συνεργασία που είχα με τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο σε σχέση με την καθημερινή μας επικοινωνία αλλά και τη μεταδοτικότητά τους.

Θα συμβούλευα τους νέους υποψήφιους  να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, να επιμείνουν στις λεπτομέρειες της ύλης από την αρχή και το σημαντικότερο να μην αφήνουν κενά στη μελέτη τους γιατί θα δημιουργήσουν σημαντικά εμπόδια στην συνολική αφομοίωση των μεθοδολογιών.

Πουλόπουλος Νικόλας

Νικόλας Πουλόπουλος

Λύκειο: 5ο ΓΕΛ Ηλιούπολης

Σχολή: Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας

Έτος Εισαγωγής: 2023

Ένας κύκλος έφτασε στο τέλος του, ύστερα από δυο χρόνια που ο κάθε μαθητής χρειάστηκε να ξεπεράσει τα όρια του και να αποδείξει τις πραγματικές του ικανότητες!
Καθηγητές και μαθητές δεθήκαμε ο ένας με τον άλλον με βασικό στόχο την επιτυχία. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεράσω κάθε δυσκολία που αντιμετώπισα. Συμβουλή προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων : να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους ώστε με τη συστηματική προσπάθεια να κερδίσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εύχομαι καλή προσπάθεια σε κάθε μαθητή και τα καλύτερα έρχονται!

Πλατανάς Διονύσης-Εφραίμ

Διονύσης-Εφραίμ Πλατανάς

Λύκειο: 1ο ΕΠΑΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2022

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο φροντιστήριο ‘Αριστεύειν’ που για ένα χρόνο ήταν κοντά μου και με βοήθησε να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της φετινής χρονιάς. Η συνεργασία μαζί τους άψογη, πίστεψαν σ΄ εμένα και τις δυνατότητες μου. Το κλίμα, η υποστήριξη μαζί με την προσωπική προσπάθεια συντέλεσαν στην επιτυχία μου και κατάφερα να πετύχω αυτό που είχα βάλει ως στόχο. Υπομονή και επιμονή να έχουν τα παιδιά και θα τα καταφέρουν. Οι καθηγητές είναι δίπλα σε κάθε μαθητή ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Ευχαριστώ λοιπόν όλους που ήταν πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε ό,τι χρειάστηκα.

Μπάλα Μαίρη

Μαίρη Μπάλα

Λύκειο: 2ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Νομική, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Έτος Εισαγωγής: 2022

«Στην οικογένεια των φροντιστηρίων «Αριστεύειν» βρέθηκα για πάνω από τρία χρόνια και όλα ήταν γεμάτα αγάπη, φροντίδα, χαρά και πολλά ακόμα συναισθήματα. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική καθώς οι καθηγητές ήταν πάντα δίπλα μας. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που μου στάθηκαν σε όλη την διάρκεια αυτού του δύσκολου ταξιδιού και ξεχωριστά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Χρυσάνθη που ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα. Όσον αφορά τα παιδιά που μπήκαν φέτος στο δύσκολο μονοπάτι των πανελληνίων, τους εύχομαι ολόψυχα να πετύχουν τα όνειρα τους και να μην απογοητευτούν ούτε στιγμή!»

Βαρβάρα Δέσποινα

Δέσποινα Βαρβάρα

ΛΥΚΕΙΟ: 2ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

ΣΧΟΛΗ: Διοίκηση Τουρισμού, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: 2022

«Η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο για κάθε υποψήφιο πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί μια σημαντική στιγμή. Παρόλο που η προετοιμασία φαντάζει δύσκολη, στη πραγματικότητα δεν είναι, με κύρια προϋπόθεση ο ίδιος να δουλέψει μεθοδικά χωρίς να αποσπάται από τον στόχο που τον καταβάλει εκείνη την περίοδο. Στα φροντιστήρια « Αριστεύειν» η εκπαιδευτική ομάδα δεν είναι παρά μόνο βοηθητική και αξιέπαινη. Με την πολυετή εμπειρία του ο κάθε καθηγητής και η κάθε καθηγήτρια έχει τα κατάλληλα εφόδια για να προετοιμάσει σωστά τον εκάστοτε υποψήφιο για αυτά που έχει να αντιμετωπίσει.

Προσωπικά με βοήθησαν πάρα πολύ τόσο σε μαθησιακό επίπεδο, μαθαίνοντας μου ό,τι χρειάζονταν, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο διότι καθ’ όλη την διάρκεια των πανελληνίων ήταν δίπλα μου και με στήριζαν! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά όλους τους καθηγητές. Πρώτα την κυρία Νέλλη Μπέλκη για την βοήθειά της στον επαγγελματικό μου προσανατολισμό, τον κύριο Δημήτρη Γιδά, για την ηρεμία και στιγμές χαλάρωσης που μου πρόσφερε στο μάθημα και φυσικά στον κύριο Γιώργο Ζαφειρόπουλο που με βοήθησε πάρα πολύ και ήταν συνεχώς δίπλα μου. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κύρια Πένυ Κοντογιάννη διότι με την άποψη οργάνωσή της και το υπέροχο χαμόγελό της ξεχνούσα το άγχος μου! Η συμβουλή που έχω να δώσω στους μελλοντικούς μαθητές του «Αριστεύειν» και στους μελλοντικούς υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων είναι πως είναι μια δύσκολη χρόνια με αρκετές απαιτήσεις ωστόσο αν λειτουργήσετε μεθοδικά και έχετε το κεφάλι ψηλά θα πετύχετε σίγουρα τους στόχους σας. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία εύχομαι!

Aγωγιάτης Δημήτρης

Δημήτρης Aγωγιάτης

Λύκειο: Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης

Σχολή: Μηχανολόγων Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Έτος Εισαγωγής: 2021

Στο φροντιστήριο Αριστεύειν είχα πραγματικά μια πολύ ευχάριστη εμπειρία χάρη στους καθηγητές και όλο το προσωπικό που με υποστήριξαν κατά την διάρκεια των σπουδών μου. Με ώθησαν και με βοήθησαν σε οτιδήποτε χρειάστηκα για την προετοιμασία των Πανελληνίων, ακόμη και μέσω των δυσκολιών της πανδημίας. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του φροντιστηρίου και εύχομαι κάθε μαθητής στο μέλλον να περάσει τόσο ευχάριστα όσο εγώ!

Αρσενίου Αρσένης

Αρσένης Αρσενίου

Σχολή: Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2021

«Από το φροντιστήριο Αριστεύειν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις διότι αν και ήμουν εκεί μόνο ένα χρόνο, στη Γ’ λυκείου, η δουλειά και το ήρεμο περιβάλλον με εντυπωσίασαν. Θα πρέπει να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Ζαφειρόπουλο για την μεθοδικότητα και την ηρεμία που μετέδιδε στο μάθημά του. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές που με βοήθησαν να συγκεντρωθώ και να επιτύχω τον στόχο μου παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε όλα τα παιδιά αυτή τη χρονιά.»

Βιτσελά Κατερίνα

Κατερίνα Βιτσελά

Λύκειο: 2ο ΓΕΛ Αργυρούπολης
Σχολή: Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2021

«Η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί έναν ιδιαίτερο αγώνα για τον καθέναν της Τρίτης λυκείου. Σε αυτόν τον αγώνα τα φροντιστήρια «Αριστεύειν» δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για να τον αντιμετωπίσουν, ενώ ταυτόχρονα οι καθηγητές και οι μαθητές δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο και ενθαρρυντικό κλίμα.

Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο ξεκίνησε πριν έναν χρόνο και αποτέλεσε την πρώτη μου εμπειρία με φροντιστήριο. Στην αρχή είχα πολύ άγχος αλλά η ομάδα του φροντιστηρίου με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα και να πάρω την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ.Γιώργο Ζαφειρόπουλο, την κ.Νέλλη Μπέλκη, τον κ. Δημήτρη Γιδά και την κ. Πένυ.

Σταματουλάκη Νικολέτα

Νικολέτα Σταματουλάκη

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Ηλιούπολης

Σχολή: Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Έτος Εισαγωγής: 2021

«Ολοκληρώνοντας την χρόνια της τρίτης Λυκείου, καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου μου είχε το φροντιστήριο “Αριστεύειν”. Τόσο η άψογη συνεργασία μεταξύ όλων των μελών του φροντιστηρίου όσο και το ευχάριστο κλίμα που υπήρχε κατά την διάρκεια των μαθημάτων, ήταν δυο πολύ σημαντικά στοιχεία τα οποία τόσο οι καθηγητές όσο και οι γραμματείς κατάφεραν να πετύχουν με τον βέλτιστο τρόπο. Με την σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους νέους υποψήφιους καλή επιτυχία, καλή δύναμη και να βάλουν τα δυνατά τους αυτή τη χρόνια με σκοπό να επιτύχουν τον δικό τους στόχο.

Στάππα Μαίρη

Μαίρη Στάππα

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Ηλιούπολης

Σχολή: Μαθηματικό, Πανεπιστήμιο Πατρών

Έτος Εισαγωγής: 2021

Το φροντιστήριο αριστεύειν συνέδραμε καταλυτικά στην επίτευξη του στόχου μου, όσον αφορά την πανεπιστημιακή μου πορεία. Εκτός αυτού όμως, βοήθησε έτσι ώστε η εμπειρία των πανελληνίων να είναι όσο το δυνατό πιο ανώδυνη γίνεται. Σε αυτό σίγουρα συνέβαλε η άριστη σχέση μεταξύ μαθητών και καθηγητών και το αίσθημα εμπιστοσύνης που αποπνέει ο κάθε καθηγητής ξεχωριστά. Τους ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια τους. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους φετινούς υποψηφίους και να τους συμβουλέψω να καταβάλουν όλες τις δυνάμεις τους για να επιτύχουν τον δικό τους στόχο.

Δημοπούλου Ιωάννα

Ιωάννα Δημοπούλου

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Αλίμου

Σχολή : Φιλολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2021

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία διαδικασία που απαιτεί αρκετό διάβασμα, υπομονή και στήριξη. Η προετοιμασία μας για τις εξετάσεις έγινε πιο εύκολη και ευχάριστη χάρη στην μεθοδικότητα και την ομαδικότητα του φροντιστηρίου Αριστεύειν. Ο καθένας ξεχωριστά μας βοήθησε αυτά τα δύο χρόνια να ξεπεράσουμε το άγχος μας, να υπερβούμε τα όρια μας και να φτάσει ο καθένας μας εκεί που επιθυμούσε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις καθηγήτριες μου που χάρη σε αυτές κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Εύχομαι μια μέρα να γίνω σαν και εσάς… Η συμβουλή μου προς τους νέους υποψηφίους είναι να μην τα παρατήσουν όσες δυσκολίες και αν συναντήσουν. Έχουν δίπλα τους μία υπέροχη ομάδα που θα τους βοηθήσει να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Δουλεύοντας συστηματικά και με πρόγραμμα θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.»

Δούρου Λυδία

Λυδία Δούρου

Λύκειο: 4ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2021

«Για την επίτευξη του στόχου μου συνέβαλε η προσωπική μου προσπάθεια και οι καθηγητές του φροντιστηρίου αριστεύειν οι οποίοι βρισκόταν πάντα δίπλα μου. Το προσωπικό του φροντιστήριου χάρη στην εμπειρία τους και την αγάπη για αυτό που κάνουν, με βοήθησαν όχι μόνο στο γνωστικό επίπεδο αλλά και στο ψυχολογικό. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι πανελλήνιες απαιτούν υπομονή,αντοχή και συνεχή προσπάθεια. Η συμβουλή μου για τους επόμενους υποψήφιους είναι να μην τα βάζουν πότε κάτω όσες φορές κι αν νιώσουν ότι θέλουν να τα παρατήσουν.»

Μπιμπή Φαίδρα

Φαίδρα Μπιμπή

Λύκειο: 5ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας

Σχολή: Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2021

«Εποικοδομητικότατη υπήρξε η εμπειρία μου στο φροντιστήριο. Πολύ καλή η συνεργασία με τους καθηγητές, τη διεύθυνση και τη γραμματεία. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους φετινούς υποψηφίους και να μην ξεχνάνε ότι είναι μια δύσκολη χρονιά που απαιτεί μεν πολύ προσπάθεια αλλά ο κόπος τους θα αμειφθεί με κάποιο τρόπο. Τα καλύτερα έρχονται.»

Πάγκα Κωνσταντίνα

Κωνσταντίνα Πάγκα

Λύκειο: 1ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Έτος Εισαγωγής:2021

«Τώρα που πάγωσε το μελάνι και καταλάγιασε η ένταση, το στρες και το άγχος. Τώρα που ο δρόμος είναι πιο καθαρός εξαιτίας της καθαρής επιτυχίας, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την αγάπη μου για τους υπέροχους καθηγητές του φροντιστηρίου « Αριστεύειν» που ήταν δίπλα μας σε όλες τις δυσκολίες. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τις γνώσεις που μας έδωσαν απλόχερα, για την μεθοδικότητα και την στρατηγική στην κατανόηση και στην απόδοση της ύλης, για την ψυχολογική υποστήριξη και για την στήριξή τους μέχρι την ημέρα των εξετάσεων.

Σας ευχαριστώ πολύ…»

Καλούδη Μελίνα

Μελίνα Καλούδη

Λύκειο: 5ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Έτος Εισαγωγής: 2021

“Οι πανελλήνιες απαιτούν υπομονή, πειθαρχία και προσήλωση στον στόχο. Οι καθηγητές στο φροντιστήριο με βοήθησαν να μην ξεφύγω από τον δρόμο μου και όταν αποπροσανατολιζόμουν ήταν εκεί για να με επαναφέρουν και να μου θυμίσουν για τι παλεύω. Η διαδρομή λοιπόν είναι ένας μαραθώνιος τον οποίο σταδιακά και με ρυθμό ο κάθε μαθητής μπορεί να τερματίσει με επιτυχία. Οι μαθητές της τρίτης λυκείου πρέπει πιο πολύ από κάθε άλλον να έχουν πίστη στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους καθώς και εμπιστοσύνη στους καθηγητές και τη διεύθυνση του φροντιστηρίου οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαζόμασταν. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους νέους μαθητές του φροντιστηρίου και ευχαριστώ πολύ το Αριστεύειν για την δικιά μου εμπειρία και άριστη συνεργασία.”

Αλεξάνδρα Θεοδωροπούλου

Αλεξάνδρα Θεοδωροπούλου

Λύκειο: 4ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας

Σχολή: Νομική, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2020

Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφισβήτητα ένας μαραθώνιος που απαιτεί κόπο και υπομονή. Το φροντιστήριο Αριστεύειν μέσα στα δύο χρόνια συνεργασίας μας μετέτρεψε αυτήν την δύσκολη περίοδο σε μια ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία, συνεχίζοντας απρόσκοπτα το έργο του ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις καθηγήτριες μου, την κ. Χρυσάνθη, την κ. Νέλλη και την κ. Γεωργία για τον επαγγελματισμό τους αλλά και για την πολύτιμη ψυχολογική υποστήριξη που μου προσέφεραν. Επίσης, ευχαριστώ πολύ τον κ. Ζαφειρόπουλο, καθώς και τις υπεύθυνες γραμματείας, την κ. Πένυ και την κ. Ισιδώρα, για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια τους. Τέλος, θα συμβούλευα τους νέους μαθητές να μη σταματήσουν ποτέ να προσπαθούν για τα όνειρα τους και να φροντίσουν να διαχειρίζονται σωστά τον χρόνο τους, ώστε να αποβάλλουν το περιττό άγχος και να πετύχουν τον στόχο τους.

Φώτης Σταμούλος

Φώτης Σταμούλος

Λύκειο: 1ο Λύκειο Αργυρούπολης

Σχολή: Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Επιστήμης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2020

Η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο για κάθε μαθητή της τρίτης λυκείου αποτελεί τον κύριο στόχο του. Παρόλο που η προετοιμασία φαίνεται δύσκολη, αν ο ίδιος δουλέψει μεθοδικά και επικεντρωθεί σε αυτόν το αποτέλεσμα είναι εφικτό. Σε αυτή την πορεία η ομάδα των φροντιστηρίων “Αριστεύειν” με βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς με την εμπειρία της με στήριζε σε κάθε δυσκολία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιώργο Ζαφειρόπουλο και τον κ. Δημήτρη Γιδά για της ώρες που αφιέρωσαν στην προσπάθεια αυτή, αλλά και την κύρια Πένυ Κοντογιάννη, υπεύθυνη γραμματείας, για την συνεργασία. Εύχομαι στα παιδιά που τώρα ξεκινούν τον αγώνα αυτό καλή επιτυχία!

Νίκος Καββαδίας

Νίκος Καββαδίας

Λύκειο: 2ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Δημόσιας Διοίκησης, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Έτος Εισαγωγής: 2020

Η είσοδος ενός μαθητή στο πανεπιστήμιο αποτελεί την δικαίωση των κόπων του. Για πολλούς μαθητές της τρίτης λυκείου που δίνουν πανελλαδικές φαίνεται ακατόρθωτο αλλά δεν είναι. Είναι μια επίπονη διαδικασία από την οποία θα περάσουμε σχεδόν όλοι και θα βγούμε πάντα νικητές. Νικητές γιατί θα έχουμε εξοπλιστεί με τα κατάλληλα εφόδια και θα έχουμε καταλάβει την αξία και την σημασία του μόχθου. Σε αυτό τον δύσκολο αγώνα με στήριξαν ιδιαίτερα ψυχικά τα φροντιστήρια ‘Αριστεύειν’ με τους έμπειρους καθηγητές τους . Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις καθηγήτριες μου κ. Χρυσάνθη, κ. Νέλλη και κ. Γεωργία που με βοήθησαν να επικεντρωθώ στον στόχο μου και να τα καταφέρω και κυρίως να συνειδητοποιήσω πως αν δεν δουλέψω σκληρά δεν θα τον πετύχω. Επίσης είμαι χαρούμενος και ευγνώμων και για τον διευθυντή των φροντιστηρίων κ. Ζαφειρόπουλο και τις υπεύθυνες γραμματείας την κ. Πένυ και την κ. Ισιδώρα που ήταν πάντα εκεί και μου έδειχναν πόσο νοιάζονταν για την πρόοδο μου. Χάρη σε εκείνους τους ανθρώπους έμαθα ότι το μπορώ είναι μια λέξη δυνατή, μια υπόσχεση στον εαυτό μου, μια υπενθύμιση ότι είμαι ικανός να καταφέρω τα πάντα, πάνω σε μια σκηνή με το όνομα ζωή, την δική μου ζωή. Πρέπει απλά να ξεκινήσουμε τώρα, να νιώσουμε την δύναμη μας και να γίνουμε η έμπνευση μας. Να δώσουμε δύναμη σε εμάς και του γύρω μας. Για αυτό σε κάθε δύσκολη κατάσταση πρέπει να υπενθυμίζουμε στο ίδιο μας τον εαυτό, το τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε αρκεί να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να πούμε μπορώ. Αυτό είναι το μάθημα που πήρα από εκείνους τους ανθρώπους και του ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι σε κάθε μαθητή που αρχίζει τώρα αυτήν την δοκιμασία καλό κουράγιο και πάντα το κεφάλι ψηλά.

Λαμπρινή Κάβουρα

Λαμπρινή Κάβουρα

Λύκειο: 3ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας

Σχολή: Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Έτος Εισαγωγής: 2020

Η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις είναι σίγουρα μια δύσκολη περίοδος που απαιτεί αντοχή και προσπάθεια. Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο μου ήταν πολύ καλή. Μέσα στο άγχος και την πίεση των μαθημάτων δημιουργούνταν ένα ευχάριστο κλίμα και αυτό λειτουργούσε ενθαρρυντικά στη μελέτη μου. Αναμφισβήτητα σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι η συμβολή των καθηγητών μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τις καθηγήτριές μου κ. Χρυσάνθη, κ. Νέλλη και κ. Γεωργία που πίστεψαν σε μένα και με βοηθούσαν κάθε στιγμή, προσφέροντας την υποστήριξη τους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ζαφειρόπουλο και τις υπεύθυνες γραμματείας κ. Πένυ και κ. Ισιδώρα για την εξαιρετική συνεργασία μας. Τέλος, η συμβουλή μου για τους επόμενους είναι να αντιμετωπίσουν την προετοιμασία τους με ψυχραιμία και επιμονή. Θα υπάρξουν πολλές στιγμές άγχους και έντασης που θα πρέπει να υπομείνουν για να καταφέρουν τους στόχους τους. Εύχομαι σε κάθε μαθητή καλή επιτυχία!

Λορέτζο Σαντανιέλλο

Λορέτζο Σαντανιέλλο

Λύκειο: Εκπαιδευτήρια “Η Θεομήτωρ”

Σχολή: Διαχείριση Λιμένων και Ναυτιλίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2020

Τα εκπαιδευτήρια “Αριστεύειν” συνέβαλαν τα μέγιστα στη προσπάθεια μου να εκπληρώσω τους στόχους μου. Με βοήθησαν ψυχολογικά ώστε να φέρω εις πέρας όλες τις δυσκολίες που συνάντησα μέσα σε αυτή την περίεργη χρονιά αλλά και γνωστικά ώστε να καταφέρω να εμπεδώσω την ύλη σε έναν πολύ καλό βαθμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά έναν – έναν τους καθηγητές μου, κ. Νέλλη Μπέλκη, κ. Δημήτρη Γιδά και τον κ. Γιώργο Ζαφειρόπουλο, αλλά και την γραμματειακή ομάδα, κ. Πένυ και κ. Ισιδώρα, που πίστεψαν σε εμένα και με βοηθούσαν κάθε μέρα να κάνω το παραπάνω βήμα στη προσπάθειά μου. Τους χρωστάω πολλά και είμαι σίγουρος πως οι στιγμές που περάσαμε παρέα τη φετινή χρονιά θα μου μείνουν αξέχαστες. Τέλος, για τους εν δυνάμει φοιτητές του φροντιστηρίου μας τους συμβουλεύω να μη το βάλουν κάτω σε καμία περίπτωση και να οργανώσουν σωστά τον χρόνο τους ώστε να μειώσουν τον άγχος και να γίνουν πιο αποδοτικοί για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων τους!

Ιωάννα Κάτρο

Ιωάννα Κάτρο

Λύκειο: 1ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης => Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2019

Η εμπειρία μου στο φροντιστήριο Αριστεύειν ήταν η καλύτερη δυνατή διότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών κατάφερα να παραμείνω συγκεντρωμένη στους στόχους και τις επιθυμίες μου και να τις εκπληρώσω. Η συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω στους νέους υποψήφιους είναι να είναι συστηματικοί στην μελέτη της ύλης και να μην αφήνουν κενά τα οποία θα είναι δύσκολο να αναπληρώσουν στο μέλλον.

Δανάη Λυμπεροπούλου

Δανάη Λυμπεροπούλου

Λύκειο: 4ο Γελ Αργυρούπολης

Σχολή: Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2019

Τα φροντιστήρια αριστεύειν είναι τα πλέον κατάλληλα εκπαιδευτήρια για να υλοποιήσουν τις βλέψεις των μαθητών τους. Οι καθηγητές δείχνουν προσωπικό ενδιαφέρον, ενώ τα μικρά τμήματα διευκολύνουν την παράδοση του μαθήματος και την αφομοίωση του. Ως πρώην μαθήτρια των αριστεύειν, θα ήθελα να συμβουλεψω τους νέους μαθητές να μην ντρέπονται να απευθυνθούν στη διεύθυνση ή στους καθηγητές τους για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ραγκούσης Ζέππος

Ζέππος Ραγκούσης

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2019

Η εμπειρία μου στο φροντιστήριο “αριστεύειν” ήταν καταπληκτική. Όλοι οι καθηγητές ασχολούνται με τους μαθητές σε προσωπικό επίπεδο και με τον καθένα ξεχωριστά. Γενικότερα υπάρχει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για τους μαθητές που βρίσκονται κάτω από το βάρος των πανελληνίων. Για τους επόμενους μαθητές εύχομαι τα καλύτερα στο φροντιστήριό μας και καλή επιτυχία!!

Χρήστος Αλυμάρας

Χρήστος Αλυμάρας

Λύκειο: 3ο Γενικό Λύκειο Αργυρούπολης

Σχολή: Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Έτος Εισαγωγής: 2019

Η εκπαίδευση μου στα φροντιστήρια αριστεύειν ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή καθώς οι καθηγητές με τους οποίους συνεργάστηκα είναι όχι μόνο έμπειροι διδάσκαλοι αλλά και εξαιρετικοί άνθρωποι. Τους ευχαριστώ θερμά όπως και τις γραμματείς του φροντιστηρίου που μας υποδέχονταν κάθε φορά με ένα χαμόγελο δημιουργώντας ένα ακόμα πιο ευχάριστο κλίμα. Η συμβουλή μου προς τους νεότερους μαθητές είναι να έχουν υπομονή και επιμονή απέναντι στις δυσκολίες που θα συναντήσουν οι οποίες θα αντιμετωπιστούν καλύτερα με τη βοήθεια των καθηγητών τους!!!

Χλέουα Ιωσηφίνα

Ιωσηφίνα Χλέουα

Λύκειο: 3ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας

Σχολή: Κοινωνικής Εργασίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Έτος Εισαγωγής : 2019

Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο ‘’Αριστεύειν’’ ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και από την αρχή οι καθηγητές ήταν δίπλα μου. Το κλίμα ήταν πάντα ευχάριστο φτιάχνοντας ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές μας, ιδιαίτερα στην πορεία της τρίτης Λυκείου. Όσον αφορά τα μαθήματα οι καθηγητές ήταν εκεί ώστε να λύσουν κάθε απορία. Πέρα όμως από τις γνώσεις μας στήριξαν και ψυχολογικά σε όλη μας την πορεία, δίνοντάς μας αμέτρητες συμβουλές. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές για την εξαιρετική δουλειά τους, καθώς και τις γραμματείς. Τέλος θέλω να ευχηθώ στα παιδιά που δίνουν φέτος πανελλήνιες καλή επιτυχία και να μην τα βάλουν κάτω στις πρώτες δυσκολίες, είναι μια δύσκολη χρονιά και θέλει κουράγιο και υπομονή.

Ευαγγελία Νικολάου

Ευαγγελία Νικολάου

Λύκειο: 1ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Διοίκηση τουρισμού, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Έτος Εισαγωγής: 2019

Στο φροντιστήριο αριστεύειν, με την βοήθεια των καθηγητών μου κατάφερα εκτός από το να πετύχω, να παραμείνω ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, καθώς οι ίδιοι σε περιόδους μεγαλύτερης πίεσης με βοηθούσαν πάντα να ξεπεράσω το άγχος βρίσκοντας μου μια λύση και δίνοντας μου δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό οι νέοι μαθητές να παραμένουν ήρεμοι και να μην διακόπτουν την προσπάθεια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, αλλά και να εκφράζουν πάντα στους καθηγητές τους όλες τις πιθανές απορίες.

Μάλα Εμανουέλα

Εμανουέλα Μάλα

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Έτος Εισαγωγής: 2019

Στο φροντιστήριο αριστεύειν πέρασα δύο υπέροχες χρονιές γεμάτες εμπειρίες και γνώση, συνεργάστηκα με μοναδικούς καθηγητές οι οποίοι με βοήθησαν με κάθε τρόπο να πετύχω τους στόχους μου και πάνω απ’ όλα αποτέλεσαν πρότυπο για μένα με το εξαίρετο ήθος και την ανθρωπιά τους. Στάθηκαν δίπλα μας όχι μόνο ως καθηγητές αλλά και ως φίλοι και γονείς σε μια δύσκολη χρονιά όπως η φετινή συνέβαλαν στο να κυλίσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Έμαθα να παλεύω συνεχώς για το καλύτερο να πιστεύω στις δυνατότητες μου και ευχαριστώ τις καθηγήτριές μου που με βοήθησαν να τις ανακαλύψω και να πιστέψω σ’αυτές!! Θέλω να ευχαριστήσω και τις γραμματείς για την άψογη εξυπηρέτησή τους και για το φιλικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει.

Συμβουλή για τα παιδιά που θα δώσουν πανελλήνιες. Οι πανελλήνιες είναι μια διαδικασία, μια προσωπική μάχη που μας κάνει καλύτερους, πιο δυνατούς καθώς μαθαίνουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να παλεύουμε για τους στόχους μας .Γι’ αυτό αξίζει κάθε προσπάθεια, πιστέψτε στον εαυτό σας και ποτέ μην τα παρατήσετε όσες δυσκολίες και αν προκύψουν, στο τέλος η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη!

Θανάσης Καρύμπακας

Θανάσης Καρύμπακας

Λύκειο: 4ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2018

Θα ήθελα να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνεται έτσι ώστε να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές των φροντιστηρίων ′′Αριστεύειν′′, καθώς θεωρώ ότι μου προσέφεραν πολλαπλά εφόδια όχι μόνο στον τομέα της μάθησης αλλά και σε άλλους τομείς όπως στην καθοδήγηση, τη διαχείριση άγχους και γενικότερα σε διάφορα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν ένα μαθητή που αντιμετωπίζει τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Ζαφειρόπουλο, έναν άνθρωπο που αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο για μένα, ο οποίος μου στάθηκε σαν πραγματικός μέντορας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Γιδά και την κυρία Νέλλη Μπέλκη καθώς επίσης και τις γραμματείς του φροντιστηρίου Πένυ Κοντογιάννη και Ισιδώρα Πολίτη.

Στους νεότερους μαθητές που πρόκειται να αντιμετωπίσουν τις Πανελλαδικές θα συμβούλευα να επιμένουν στο στόχο τους όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές και να απευθύνονται στους καθηγητές τους για κάθε είδους πρόβλημα που παρουσιάζεται καθώς θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Αντώνιος Νούσιας

Αντώνιος Νούσιας

Λύκειο: 1ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Ιατρική, Πανεπιστήμιο Πάτρας

Έτος Εισαγωγής: 2018

Η συνεργασία μου με τα φροντιστήρια Αριστεύειν Ζαφειρόπουλος ήταν πραγματικά άριστη!Η γραμματεία του φροντιστηρίου από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν πολύ εξυπηρετική !Το ευέλικτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή σε συνδυασμό με τους άρτια καταρτισμένους καθηγητές του φροντιστηρίου αποτέλεσαν τα θεμέλια της προσπάθειάς μου•θεμέλια που όπως αποδείχθηκε ήταν γερά μιας και κατάφερα να περάσω στην σχολή της επιλογής μου .Τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Αργυρώ Μπούρμπουλα

Αργυρώ Μπούρμπουλα

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Πολιτική Επιστήμη και Δημόσια Διοίκηση, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2018

Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στην τάξη ήμουν γεμάτη αμφιβολίες για τις δυνατότητές μου, για το αν θα καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου. Πολύ γρήγορα ωστόσο, τόσο οι καθηγητές, όσο και οι συμμαθητές μου με το κλίμα που δημιούργησαν στην τάξη μου έφεραν μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής δεν ένιωσα στιγμή πως ήμουν μόνη στον αγώνα που έδινα. Οι καθηγήτριές μου ήταν πάντοτε πρόθυμες να με καθοδηγήσουν, να με συμβουλέψουν και να με στηρίξουν ψυχολογικά όποτε το χρειαζόμουν. Μου έμαθαν να πιστεύω στον εαυτό μου και να προσπαθώ για τα όνειρά μου μέχρι τέλους, ακόμα και τις στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω. Μετά το τέλος της διαδικασίας ήξερα πως όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα είχα βγει κερδισμένη από αυτή την εμπειρία. Γέμισα με γνώσεις και εμπειρίες, έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, τις δυνατότητες και τα όριά μου, και ξεπέρασα τον φόβο της αποτυχίας. Γνώρισα τρεις υπέροχες καθηγήτριες την κ. Νέλλη, την κ. Γεωργία και την κ. Χρυσάνθη, οι οποίες με τον δυναμισμό, την επιμονή και την ψυχραιμία τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και με όσα έχουν καταφέρει και συνεχίζουν να καταφέρνουν στη ζωή τους, αποτέλεσαν πρότυπο για μένα. Τέλος, η συνεργασία με τον κ. Ζαφειρόπουλο, την κ. Πέννυ και την κ. Ισιδώρα υπήρξε άψογη και ήταν πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε ότι χρειάστηκα.

Μυρτώ Ριζίδου

Μυρτώ Ριζίδου

Λύκειο: 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Σχολή: Φιλολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2018

Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο “Αριστεύειν” ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, όπου από την πρώτη στιγμή οι καθηγητές με αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί. Οι καθηγητές βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό μας για να μας λύσουν και την παραμικρή απορία που θα προέκυπτε, δίνοντας έμφαση στις αδυναμίες του κάθε μαθητή και προσπαθώντας να αναδείξουν τα δυνατά μας στοιχεία! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τις φιλολόγους μου κυρία Γεωργία Γεωργιοπούλου, Χρυσάνθη Γερουλάνου και Νέλλη Μπέλκη για την ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχαν αυτά τα δύο χρόνια αλλά και για τον αέναο αγώνα τους να με κάνουν καθημερινά καλύτερη από ό,τι ήμουν! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Ζαφειρόπουλο και την κυρία Έλενα Καρβούνη για τις μαθηματικές εμπειρίες που είχα μαζί τους, οι οποίοι με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι στη ζωή η γνώση βοηθά τον άνθρωπο να διευρύνει το πνεύμα του και να σκέφτεται καθολικά. Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ και στις γραμματείς των φροντιστηρίων κυρία Πένυ και Ισιδώρα, οι οποίες ήταν εκεί είτε για οποιαδήποτε απορία είτε για την ενημέρωσή μας. Εντέλει, η συμβουλή μου για τα παιδιά που τώρα αρχίζουν τον αγώνα τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι να έχουν υπομονή να αντέξουν τις δυσκολίες αλλά και επιμονή και θέληση για να επιτύχουν τον απώτερο τους σκοπό, πράγματα τα οποία με δίδαξαν οι καθηγητές του φροντιστηρίου μου!

Νίκος Γεωργούδης

Νίκος Γεωργούδης

Λύκειο: 2ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Έτος Εισαγωγής: 2018

Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο Αριστεύειν ξεκίνησε στη 2α Λυκείου. Από τότε οι καθηγητές ήταν στο πλευρό μου και με βοήθησαν να κυνηγήσω τους στόχους μου. Μου προσέφεραν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, μαζί εντοπίσαμε και αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά τα κενά μου και με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω το εύρος των δυνατοτήτων μου. Επιπλέον, όλοι οι καθηγητές ήταν πάντοτε παρόντες όταν τους είχα ανάγκη, έτοιμοι να μου εφαρμόσουν την κατάλληλη πίεση για να προχωρήσω αλλά και να μου συμπαρασταθούν ψυχολογικά. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Ζαφειρόπουλο ο οποίος πολλές φορές αφιέρωσε επιπλέον χρόνο για να με βοηθήσει να αποδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι σε κάθε δυσκολία. Ακόμα, η κυρία Μάρω Αγγελοπούλο βρισκόταν πάντοτε στο πλάι μου προσφέροντας μου πολύτιμες συμβουλές όχι μόνο ως καθηγήτρια, αλλά και ως φίλη. Τέλος, η κυρία Νέλλη Μπέλκη με βοήθησε να αναπτύξω τα λεγόμενα και πολύ απαραίτητα «Soft Skills» και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ψυχική μου υγεία κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας και απαιτητικής σχολικής χρονιάς. Βέβαια, δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις γραμματείς Πένυ Κοντογιάννη και Ισιδώρα Πολίτη οι οποίες πέρα από την άψογη εξυπηρέτηση τους για τις ανάγκες των μαθητών, πάντα αφιέρωναν χρόνο για να δημιουργήσουν ένα φιλικό κλίμα στους χώρους του φροντιστηρίου. Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθυνθώ προς τους μελλοντικούς υποψήφιους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι προφανές πως η πορεία προς και κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων εξετάσεων θα είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα. Κάνεις όμως δεν πρέπει να αμφισβητήσει τις δυνάμεις του και να σταματήσει να παλεύει. Αντιθέτως, πρέπει να βρει δύναμη στα άτομα γύρω του και να πιέσει όσο περισσότερο μπορεί. Έτσι, στο τέλος θα μπορέσει να απολαύσει τον καρπό του κόπου του και να στρέψει το βλέμμα του προς το μέλλον. Εξάλλου, η ζωή δεν τελειώνει στις Πανελλήνιες, αλλά μετά από αυτές αρχίζει.

Εύα Νινιού

Εύα Νινιού

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Τουριστικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Έτος Εισαγωγής: 2018

Μέσα στη χρονιά υπήρξαν στιγμές που έλεγα ότι θα τα καταφέρω κι άλλες που έλεγα ότι δεν έχει νόημα ούτε να προσπαθήσω(οι τελευταίες ίσως ήταν περισσότερες). Ωστόσο όταν πια όλο αυτό θα έχει τελειώσει, θα γνωρίζεις λίγο καλύτερα τον εαυτό σου και τα όριά σου. Κι όταν θα νιώσεις ανασφάλεια, φόβο ή απογοήτευση και η χρονιά αυτή θα σου φαίνεται σαν ένα βουνό ατελείωτο που δεν μπορείς να το ανέβεις, να θυμάσαι τα λόγια του αγαπημένου μου πια συγγραφέα που μου έμαθε η κυρία Νέλλη, Χόρχε Μπουκάι: “Πρέπει να ξέρεις ότι και αυτό θα περάσει”.

Τα ευχαριστώ τα χρωστάω στους καθηγητές μου, τον κύριο Γιώργο Ζαφειρόπουλο που ήταν πάντοτε στη διάθεσή μου και δεχόταν κάθε συμπεριφορά μου, και τη χαρούμενη Εύα και την απαισιόδοξη, τον κύριο Δημήτρη Γιδά που κατάφερε με την ηρεμία του να μου αποβάλλει έστω και λίγο το άγχος μου και την αγαπημένη μου κυρία Νέλλη Μπέλκη που εξακολουθώ να τη θαυμάζω για όσα ξέρει και κάνει. Επίσης ευχαριστώ πολύ και τη γλυκιά κυρία Ισιδώρα που με υποδέχονταν κάθε φορά με ένα χαμόγελο!

Νεφέλη Σιατή

Νεφέλη Σιατή

Λύκειο: 1ο ΓΕΛ Ελληνικού

Σχολή: Παιδαγωγικό, Πανεπιστήμιο Πάτρας

Έτος Εισαγωγής: 2018

Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο αριστεύειν έδρασε καταλυτικά όχι μόνο όσον αφορά την εισαγωγή μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και την ανάπτυξη της προσωπικότητας μου. Μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και της καθοδήγησης από τους άρτια καταρτισμένους καθηγητές μου, μου δόθηκε η δυνατότητα να ανακαλύψω τα όρια μου, τις κλίσεις μου, τις δυνατότητες μου καθώς και να περιορίσω το άγχος μου. Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την κ. Γερουλάνου η οποία αποτελεί πρότυπο, διότι για εμένα δεν λειτούργησε μόνο ως καθηγήτρια αλλά μου προσέφερε και την απαιτούμενη ψυχολογική υποστήριξη, καθώς μου έμαθε να αποδίδω ακόμα και υπό την πίεση του χρόνου και των συνθηκών. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Μπέλκη και την κ. Γεωργιοπούλου για την άριστη συνεργασία μας καθώς και την υποστήριξή που μου προσέφεραν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Τέλος, μέσω αυτής της διαδικασίας έγινε σαφές ότι “αγαθά κόποις κτώνται” και επομένως είναι αναγκαίο ο εκάστοτε μαθητής να καταβάλει την προσωπική του προσπάθεια αποβλέποντας στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μαριάννα Προμπονά

Μαριάννα Προμπονά

Λύκειο: 4ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Έτος Εισαγωγής: 2018

Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο αριστεύειν αυτά τα 3 χρονιά με έκανε να καταλάβω πως πρέπει να κυνηγάω τους στόχους μου όσο δύσκολοι και αν είναι. Πως μπορώ να τα καταφέρω με συστηματική δουλειά και συνέπεια. Χάρη λοιπόν στους άρτια καταρτισμένους καθηγητές μου, στη βοήθεια τους, και στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να πιστέψω σε μένα. Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Χρυσάνθη Γερουλάνου για την υπομονή της, την υποστήριξη της και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια των πανελλαδικών. Η βοήθεια της ήταν πολύ σημαντική αφού χωρίς την ίδια δεν θα είχα καταφέρει τόσα πολλά. Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Γεωργία Γεωργιοπούλου που ήταν πάντα πρόθυμη να με βοηθήσει, ευχάριστη και κυρίως άριστη καθηγήτρια. Ακόμα την κ.Νέλλη Μπέλκη για την ψυχολογική υποστήριξη ,το εξαίρετο μάθημα της καθώς και για την εμπιστοσύνη της. Ακόμη την κ. Χαρά Φωστιέρη για το αξιόλογο μάθημα της και για την άριστη συνεργασία μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Ζαφειρόπουλου και φυσικά την κ. Πένυ για την βοήθεια και την υποστήριξη τους!!

Γιώργος Καραμπέλος

Γιώργος Καραμπέλος

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Ψηφιακών συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2017

Είχα μια πολύ ευχάριστη εμπειρία στα φροντιστήρια Αριστεύειν και με βοήθησαν να αντιμετωπίσω καλύτερα την χρονιά των πανελληνίων. Όλοι οι δάσκαλοι ήταν πολύ καλοί δίνοντάς μου μεγαλύτερη ώθηση, στο να διαβάσω με πολύ προσπάθεια και ευχαρίστηση. Θα συμβούλευα τους νεότερους να προσπαθούν συνεχώς όσο δύσκολο κι’ αν φαίνεται μερικές φορές, ώστε να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ειρήνη Νινιού

Ειρήνη Νινιού

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Στατιστικής και ασφαλιστικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2017

«Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο κρατάει 2 χρόνια και μπορώ να πω ότι ήταν εξαιρετική.

Οι καθηγητές ήταν όλοι πολύ καθοδηγητικοί και ο ρόλος τους καθοριστικός για να επιτευχθεί ο στόχος μου. Όλη αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη αλλά με την σωστή καθοδήγηση και βοήθεια από καθηγητές, γονείς και φίλους ο καθένας μπορεί να αντλήσει τη δύναμη για να πετύχει τους στόχους του.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ και ιδιαίτερα τον κύριο Γιώργο Ζαφειρόπουλο, την κυρία Νέλλη Μπέλκη, τον κύριο Δημήτρη Γιδά και την κύρια Έλενα Καρβούνη οι οποίοι ήταν οι καθηγητές που συνεργάστηκα και με βοήθησαν σε ότι τους χρειάστηκα καθόλου τη διάρκεια της χρονιάς.»

Ελένη Ζερβογιάννη

Ελένη Ζερβογιάννη

Λύκειο: Λεόντειος

Σχολή: Νομική, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2016

Η συνεργασία μου με το ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ διήρκησε δυο χρόνια και ήταν σημαδιακή. Οι εκπαιδευτικοί του προσεγγίζουν κάθε μαθητή ως αυτόνομη προσωπικότητα, λαμβάνοντας υπόψη κάθε ιδιαιτερότητα και ανάγκη του. Ό,τι πέτυχα, λοιπόν, δεν ανήκει μόνο σε εμένα αλλά και στους καθηγητές μου! Όσον αφορά τις Πανελλήνιες, αυτές είναι απλά μια δοκιμασία. Ο καθένας αυτήν την χρόνια οφείλει να ξεπεράσει τα όρια του και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί αποκλειστικά για τον ίδιο. Το “κόλπο” είναι να αγαπάς το αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι και όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

Κυριάκος Ανδρέου

Κυριάκος Ανδρέου

Λύκειο: 5ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας

Σχολή: Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2016

«Η διαδικασία των πανελληνίων είναι ουσιαστικά μία έντονη δοκιμασία η οποία με το κατάλληλο πρόγραμμα και την κατάλληλη βοήθεια από φίλους, καθηγητές και γονείς μπορεί να αποτελέσει σημαντικό βήμα στην πορεία της ζωής του κάθε υποψηφίου. Η σωστή μελέτη και η δυνατή θέληση είναι το κλειδί της επιτυχίας στην πρόκληση των πανελληνίων εξετάσεων. Προσωπικά νιώθω πως για την εισαγωγή μου στην σχολή οφείλω ένα ευχαριστώ στον εαυτό μου αλλά και στους γονείς μου και στους καθηγητές μου για την υποστήριξη και την βοήθεια τους.»

Ανθή Ματσούκα

Ανθή Ματσούκα

Λύκειο: 5ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Έτος Εισαγωγής: 2016

Την εισαγωγή μου στη σχολή, την οφείλω από κοινού στη στήριξη των καθηγητών μου και των κοντινών μου ανθρώπων. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η προσωπική προσπάθεια του κάθε μαθητή, η τήρηση σταθερού προγράμματος και η έντονη θέληση του να ξεπεράσει τα προσωπικά του όρια. Η συνεργασία μου με τους καθηγητές του φροντιστηρίου υπήρξε τέλεια και πολλά από όσα έχω πετύχει αυτή τη στιγμή τα οφείλω σε εκείνους. Αν μπορούσα να δώσω μία συμβουλή στους νέους μαθητές, αυτή θα ήταν να αποβάλλουν το άγχος και να αντιμετωπίσουν τις πανελλήνιες σαν μία δοκιμασία που πρέπει να ξεπεραστεί!

Άννια Κορνέγιεβα

Άννια Κορνέγιεβα

Λύκειο: 5ο Γλυφάδας

Σχολή: Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Έτος Εισαγωγής: 2016

«Η Γ’ Λυκείου δεν αποτελεί μόνο τον προθάλαμο για την Ανώτατη Εκπαίδευση αλλά κυρίως είναι ένας προσωπικός αγώνας μέσα απ’ τον οποίο δοκιμάζονται καθημερινά οι αντοχές των μαθητών αλλά και η δύναμη της θέλησης τους … Ένας δρόμος τραχύς με δυσκολίες στον οποίο κάθε μαθητής χρειάζεται στήριξη! Στο «αριστεύειν» βρήκαμε την στήριξη που χρειάζεται κάθε παιδί που πολεμάει για τους στόχους του τόσο σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι καθηγητές μας και οι συμμαθητές έγιναν δεύτερη οικογένεια ,τόσο και σε επίπεδο γνώσεων, μιας και μας πρόσφεραν όλα τα απαραίτητα εφόδια προς την επιτυχία !!»

Kostas Markopoulos

Κώστας Μαρκόπουλος

Λύκειο: 5ο λύκειο Ηλιούπολης

Σχολή : Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2015

Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο Αριστεύειν υπήρξε όχι μόνο εποικοδομητική αλλά και ευχάριστη, πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό σε μια χρονιά υψηλών απαιτήσεων και πολύ πιεστική όπως αυτή της 3ης λυκείου.

Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από το προσωπικό και την διεύθυνση του φροντιστηρίου και πάντα θα αναζητώ ευκαιρίες να τους ξαναβλέπω.

Όσο για τους νέους η συμβουλή μου είναι: υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο.

Marina Lyrou

Μαρίνα Λύρου

Λύκειο: 5ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης

Σχολή: Ναυτιλιακών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Έτος εισαγωγής: 2015

Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις! Οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ευκαιρία να αποδείξεις στον εαυτό σου πως είσαι ικανός να θέσεις ένα στόχο, να εργαστείς σκληρά για να τον προσεγγίσεις και στο τέλος να είσαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια και τον αγώνα σου.

Τα ‘μυστικά της επιτυχίας’; Μέσα από το Αριστεύειν κατάλαβα ότι χρειάζεται καθημερινή, συγκεντρωμένη μελέτη και διεκπεραίωση των εργασιών που αναθέτονται. Όσο κουραστικό και επίπονο αν είναι αυτό. Η μόνη οδός προς την επιτυχία είναι να ακολουθείς το πρόγραμμα των εργασιών που αναθέτονται στην τάξη, μην το προσπερνάς αβίαστα. Κάνε μια παραπάνω άσκηση, μια δυσκολότερη άσκηση, μάζεψε όσο περισσότερες απορίες μπορείς. Έτσι θα προετοιμαστείς κατάλληλα για τις εξετάσεις.

Το σημαντικότερο απ’ όλα !!! Μην σκέφτεσαι πόσα μόρια θα ‘βγάλεις’ τον Μάιο. Βάλε τα δυνατά σου, δούλεψε, οπλίσου με αποφασιστικότητα και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα υπέρ σου…και θα έχεις το πιο υπέροχο καλοκαίρι της ζωής σου, αφού θα είσαι ένας από τους επιτυχόντες του 2016!!

Stella Prompona

Στέλλα Προμπονά

Λύκειο: 4ο λύκειο Αργυρούπολης

Σχολή: Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2014

Το ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα στην Γ Λυκείου. Με οργανωμένο διάβασμα, μεθοδικότητα και με την σωστή κατεύθυνση από τους καθηγητές είδα τους κόπους μου να ανταμείβονται καθώς μπήκα στην πρώτη μου επιλογή.

Η εμπειρία πάνω σε θέματα εξετάσεων αλλά και ο τρόπος προσέγγισης του κάθε μαθητή με έκανε να εμπιστευτώ τους καθηγητές μου και να βελτιωθώ μέσα στη χρονιά.

Η συμβουλή που θα έδινα σε νέους μαθητές των αριστεύειν είναι να επωφεληθούν από την υποστήριξη των καθηγητών και με συστηματική μελέτη να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Themis Fertis

Θέμης Φέρτης

Λύκειο: 3ο λύκειο Ηλιούπολης

Σχολή: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας

Έτος Εισαγωγής: 2015

Πολύ δύσκολη περίοδος αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων. Το φροντιστήριο όμως, παρά τον φόρτο εργασίας, αποτελούσε παράλληλα και μια ανάσα ανακούφισης αφού ξεφεύγαμε από την ρουτίνα του σχολείου και του διαβάσματος και κάναμε παρέα με καινούργια παιδιά.

Ακόμα και τα κυριακάτικα διαγωνίσματα είχαν την δική τους χάρη. Ναι μεν ξενυχτάγαμε διαβάζοντας, αλλά το συνηθίσαμε και δεν μας ενοχλούσε και πολύ. Για αυτό λοιπόν συστήνω στους τωρινούς μαθητές κουράγιο, καλή δύναμη και να ευχαριστηθούν όσο μπορούν το φροντιστήριο γιατί αλλιώς …δεν βγαίνει!!!

Aggeliki Stryftou

Αγγελική Στρυφτού

Λύκειο: 4ο λύκειο Αργυρούπολης

Σχολή: Νομική, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έτος Εισαγωγής: 2014

Η χρονιά των πανελληνίων εξετάσεων είναι αρκετά δύσκολη και κουραστική αλλά με σωστό πρόγραμμα, τη βοήθεια των καθηγητών του φροντιστηρίου και την προσωπική προσπάθεια το αποτέλεσμα είναι σίγουρο!