Σπουδές σε Αγγλικά και Κυπριακά Πανεπιστήμια

Πρόγραμμα υποστήριξης για σπουδές στην Αγγλία και στην Κύπρο

Τα φροντιστήρια αριστεύειν Ζαφειρόπουλος, σε συνεργασία με το Κυπριακό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Σαββίδης, http://www.savvideseducation.com και τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας (Leicester, Essex, Surrey, Reading, SHU, Portsmouth, Birmingham City, Bedfordshire, Sunderland ,Bucks, Staffordshire, Worcester), παρέχουν ένα πλήρες πρόγραμμα υποστήριξης για σπουδές σε Αγγλικά και Κυπριακά πανεπιστήμια, προσφέροντας ατομική καθοδήγηση σε Προπτυχιακό (Bachelor) και Μεταπτυχιακό (Master) επίπεδο.

Σπουδές στην Αγγλία, σπουδές στην Κύπρο

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Κύπρο είτε ως εναλλακτική επιλογή των Ελληνικών πανεπιστημίων είτε ως κεντρική κατεύθυνση.

Το φάσμα των ειδικοτήτων και των κατευθύνσεων είναι ευρύτατο και ο μαθητής μπορεί να επιλέξει πανεπιστημιακά τμήματα με αντικείμενο όπως Ιατρική, Νομική, Αρχιτεκτονική, Υπολογιστές, Ηλεκτρολογία-Μηχανολογία, Ρομποτική, Ναυπηγική και πολλά άλλα.

Τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Κύπρο είναι πολλά, ενδεικτικά αναφέρουμε το πολύ υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο των σχολών, την άριστη εξέλιξη στη χρήση της Αγγλικής Γλώσσας, τον πολλαπλασιασμό των επαγγελματικών δυνατοτήτων και προοπτικών εντός και εκτός Ελλάδας, την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών και επαγγελματικών δεξιοτήτων που αποτελούν σημεία υπεροχής σε κάθε βιογραφικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές σε Αγγλικά πανεπιστήμια και τις σπουδές στην Κύπρο, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία μας στο τηλέφωνο 210-9607832 και να προγραμματίσετε μία συνάντηση ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα.