Όροι Χρήσης – Προστασία Προσωπικών δεδομένων

Σύνοψη

Προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο λαμβάνονται στον ιστότοπο των «φροντιστηρίων Αριστεύειν Ζαφειρόπουλος» μόνο αν μας τα αποστείλει κάποιος επισκέπτης ζητώντας πληροφορίες και χρησιμοποιούνται μόνο για να του απαντήσουμε σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ο Ιστοχώρος μας είναι προστατευμένος και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο κρυπτογράφησης των δεδομένων.

Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται το πολύ για ένα έτος και στη συνέχεια διαγράφονται. Κατά τη διάρκεια διατήρησής τους είναι αποθηκευμένα στον ασφαλή ψηφιακό χώρο μας και σε καμία περίπτωση δεν μεταφέρονται σε τρίτους για κανέναν λόγο.

Ο χρήστης του Ιστοχώρου μας έχει δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@aristevein.gr ή στο τηλέφωνο 210 9919803 και να ενημερωθεί από τον υπεύθυνο ασφάλειας δεδομένων για οποιοδήποτε ζήτημα σε σχέση με τα στοιχεία.

Ακολουθούν αναλυτικά στοιχεία του γενικού κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων

Κατά την περιήγησή σας σε έναν ιστοχώρο στο διαδίκτυο και στον δικό μας, συλλέγουμε δεδομένα για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία και τις πληροφορίες που ζητάτε.

Τέτοια δεδομένα είναι οι το e-mail σας το όνομά σας πιθανόν το τηλέφωνο σας που συμπληρώνετε στη σχετικής φόρμα επικοινωνίας αν θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Άλλα δεδομένα είναι τα λεγόμενα cookies που περιλαμβάνουν την διεύθυνση ΙΡ ή πληροφορίες του browser (φυλλομετρητή) που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιούνται στη συνέχεια ώστε να αξιολογούμε την επισκεψιμότητα στον ιστοχώρο μας. Για την συλλογή δεδομένων μέσω cookies ζητάμε την έγκρισή σας κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας.

Δικαιώματα Επισκέπτη

Γενικά έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε αίτημα στον υπεύθυνο μας για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά δεδομένα όμως των επισκεπτών μας δεν επεξεργάζονται, δεν μεταφέρονται δεν κοινοποιούνται σε τρίτους για κανέναν λόγο.

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα του απλού επισκέπτη διατηρούνται το πολύ για έναν χρόνο από την ημερομηνία συλλογής τους και στη συνέχεια διαγράφονται. Σε περίπτωση συνεργασίας με τα «φροντιστήρια Αριστεύειν Ζαφειρόπουλος» τα δεδομένα σας διατηρούνται μέχρι και ένα χρόνο μετά τη λήξη της και στη συνέχεια διαγράφονται.

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, κατά τρόπο ώστε να πληρούνται οι απαιτήσεις του νόμου και να προστατεύονται τα δικαιώματα των επισκεπτών σύμφωνα με την πολιτική ασφαλείας της επιχείρησής μας.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Καλή περιήγηση!