Εμπειρίες Μαθητών

Μαθητές του αριστεύειν προηγουμένων ετών μοιράζονται την εμπειρία τους από την προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, με τους νέους μαθητές της Γ’ λυκείου, με στόχο να συμβάλλουν στη μείωση του άγχους τους και στη βελτίωση της τακτικής τους.

Γιώργος Καραμπέλος

Γιώργος Καραμπέλος

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Ψηφιακών συστημάτων Πανεπιστήμιο Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2017

Είχα μια πολύ ευχάριστη εμπειρία στα φροντιστήρια Αριστεύειν και με βοήθησαν να αντιμετωπίσω καλύτερα την χρονιά των πανελληνίων. Όλοι οι δάσκαλοι ήταν πολύ καλοί δίνοντάς μου μεγαλύτερη ώθηση, στο να διαβάσω με πολύ προσπάθεια και ευχαρίστηση. Θα συμβούλευα τους νεότερους να προσπαθούν συνεχώς όσο δύσκολο κι' αν φαίνεται μερικές φορές, ώστε να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ειρήνη Νινιού

Ειρήνη Νινιού

Λύκειο: 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης

Σχολή: Στατιστικής και ασφαλιστικής Επιστήμης Πανεπιστήμιο Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2017

«Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο κρατάει 2 χρόνια και μπορώ να πω ότι ήταν εξαιρετική.

Οι καθηγητές ήταν όλοι πολύ καθοδηγητικοί και ο ρόλος τους καθοριστικός για να επιτευχθεί ο στόχος μου. Όλη αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη αλλά με την σωστή καθοδήγηση και βοήθεια από καθηγητές, γονείς και φίλους ο καθένας μπορεί να αντλήσει τη δύναμη για να πετύχει τους στόχους του.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ και ιδιαίτερα τον κύριο Γιώργο Ζαφειρόπουλο, την κυρία Νέλλη Μπέλκη, τον κύριο Δημήτρη Γιδά και την κύρια Έλενα Καρβούνη οι οποίοι ήταν οι καθηγητές που συνεργάστηκα και με βοήθησαν σε ότι τους χρειάστηκα καθόλου τη διάρκεια της χρονιάς.»

Ελένη Ζερβογιάννη

Ελένη Ζερβογιάννη

Λύκειο: Λεόντειος

Σχολή: Νομική Αθήνας

Έτος Εισαγωγής: 2016

Η συνεργασία μου με το ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ διήρκησε δυο χρόνια και ήταν σημαδιακή. Οι εκπαιδευτικοί του προσεγγίζουν κάθε μαθητή ως αυτόνομη προσωπικότητα, λαμβάνοντας υπόψη κάθε ιδιαιτερότητα και ανάγκη του. Ό,τι πέτυχα, λοιπόν, δεν ανήκει μόνο σε εμένα αλλά και στους καθηγητές μου! Όσον αφορά τις Πανελλήνιες, αυτές είναι απλά μια δοκιμασία. Ο καθένας αυτήν την χρόνια οφείλει να ξεπεράσει τα όρια του και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί αποκλειστικά για τον ίδιο. Το "κόλπο" είναι να αγαπάς το αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι και όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

Κυριάκος Ανδρέου

Κυριάκος Ανδρέου

Λύκειο: 5ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας

Σχολή: Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2016

«Η διαδικασία των πανελληνίων είναι ουσιαστικά μία έντονη δοκιμασία η οποία με το κατάλληλο πρόγραμμα και την κατάλληλη βοήθεια από φίλους, καθηγητές και γονείς μπορεί να αποτελέσει σημαντικό βήμα στην πορεία της ζωής του κάθε υποψηφίου. Η σωστή μελέτη και η δυνατή θέληση είναι το κλειδί της επιτυχίας στην πρόκληση των πανελληνίων εξετάσεων. Προσωπικά νιώθω πως για την εισαγωγή μου στην σχολή οφείλω ένα ευχαριστώ στον εαυτό μου αλλά και στους γονείς μου και στους καθηγητές μου για την υποστήριξη και την βοήθεια τους.»

Ανθή Ματσούκα

Ανθή Ματσούκα

Λύκειο: 5ο ΓΕΛ Γλυφάδας

Σχολή: Ιστορίας και Αρχαιολογίας (Ιωάννινα)

Έτος Εισαγωγής: 2016

Την εισαγωγή μου στη σχολή, την οφείλω από κοινού στη στήριξη των καθηγητών μου και των κοντινών μου ανθρώπων. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η προσωπική προσπάθεια του κάθε μαθητή, η τήρηση σταθερού προγράμματος και η έντονη θέληση του να ξεπεράσει τα προσωπικά του όρια. Η συνεργασία μου με τους καθηγητές του φροντιστηρίου υπήρξε τέλεια και πολλά από όσα έχω πετύχει αυτή τη στιγμή τα οφείλω σε εκείνους. Αν μπορούσα να δώσω μία συμβουλή στους νέους μαθητές, αυτή θα ήταν να αποβάλλουν το άγχος και να αντιμετωπίσουν τις πανελλήνιες σαν μία δοκιμασία που πρέπει να ξεπεραστεί!

Άννια Κορνέγιεβα

Άννια Κορνέγιεβα

Λύκειο: 5ο Γλυφάδας

Σχολή: Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών (1η επιλογή)

Έτος Εισαγωγής: 2016

«Η Γ’ Λυκείου δεν αποτελεί μόνο τον προθάλαμο για την Ανώτατη Εκπαίδευση αλλά κυρίως είναι ένας προσωπικός αγώνας μέσα απ’ τον οποίο δοκιμάζονται καθημερινά οι αντοχές των μαθητών αλλά και η δύναμη της θέλησης τους ... Ένας δρόμος τραχύς με δυσκολίες στον οποίο κάθε μαθητής χρειάζεται στήριξη! Στο «αριστεύειν» βρήκαμε την στήριξη που χρειάζεται κάθε παιδί που πολεμάει για τους στόχους του τόσο σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι καθηγητές μας και οι συμμαθητές έγιναν δεύτερη οικογένεια ,τόσο και σε επίπεδο γνώσεων, μιας και μας πρόσφεραν όλα τα απαραίτητα εφόδια προς την επιτυχία !!»

Δέσποινα Ιερομνήμων

Δέσποινα-Γεωργία Ιερομνήμων

Λύκειο: 1ο ΕΠΑΛ Υμηττού

Σχολή: ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πειραιά

Έτος Εισαγωγής: 2016

“Η φετινή μου εμπειρία στο φροντιστήριο "Αριστεύειν" έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη του στόχου μου. Το φροντιστήριο αποτελείται από έμπειρο προσωπικό και καθηγητές με πολλές γνώσεις και διδακτικές ικανότητες που βοηθούν τα παιδιά ώστε να κατανοήσουν αποτελεσματικά τα μαθήματα. Βρίσκονται κοντά στους μαθητές και τους παρέχουν ηθική και ψυχολογική υποστήριξη, η οποία είναι αναγκαία ειδικά για τους μαθητές της Γ' Λυκείου. Από την πλευρά των παιδιών χρειάζεται συστηματικό διάβασμα με πρόγραμμα, αλλά και ξεκούραση, σωματική και πνευματική. Τέλος, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στο φροντιστήριο για την βοήθεια που παρέχει στους μαθητές του και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη που μου πρόσφερε!”

Kostas Markopoulos

Κώστας Μαρκόπουλος

Λύκειο: 5ο λύκειο Ηλιούπολης

Σχολή : Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνα (ΕΚΠΑ)

Έτος Εισαγωγής: 2015

Η συνεργασία μου με το φροντιστήριο Αριστεύειν υπήρξε όχι μόνο εποικοδομητική αλλά και ευχάριστη, πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό σε μια χρονιά υψηλών απαιτήσεων και πολύ πιεστική όπως αυτή της 3ης λυκείου.

Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από το προσωπικό και την διεύθυνση του φροντιστηρίου και πάντα θα αναζητώ ευκαιρίες να τους ξαναβλέπω.

Όσο για τους νέους η συμβουλή μου είναι: υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο.

Marina Lyrou

Μαρίνα Λύρου

Λύκειο: 5ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης

Σχολή: Ναυτιλιακών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Πειραιώς)

Έτος εισαγωγής: 2015

Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις! Οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ευκαιρία να αποδείξεις στον εαυτό σου πως είσαι ικανός να θέσεις ένα στόχο, να εργαστείς σκληρά για να τον προσεγγίσεις και στο τέλος να είσαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια και τον αγώνα σου.

Τα ‘μυστικά της επιτυχίας’; Μέσα από το Αριστεύειν κατάλαβα ότι χρειάζεται καθημερινή, συγκεντρωμένη μελέτη και διεκπεραίωση των εργασιών που αναθέτονται. Όσο κουραστικό και επίπονο αν είναι αυτό. Η μόνη οδός προς την επιτυχία είναι να ακολουθείς το πρόγραμμα των εργασιών που αναθέτονται στην τάξη, μην το προσπερνάς αβίαστα. Κάνε μια παραπάνω άσκηση, μια δυσκολότερη άσκηση, μάζεψε όσο περισσότερες απορίες μπορείς. Έτσι θα προετοιμαστείς κατάλληλα για τις εξετάσεις.

Το σημαντικότερο απ’ όλα !!! Μην σκέφτεσαι πόσα μόρια θα ‘βγάλεις’ τον Μάιο. Βάλε τα δυνατά σου, δούλεψε, οπλίσου με αποφασιστικότητα και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα υπέρ σου...και θα έχεις το πιο υπέροχο καλοκαίρι της ζωής σου, αφού θα είσαι ένας από τους επιτυχόντες του 2016!!

Stella Prompona

Στέλλα Προμπονά

Λύκειο: 4ο λύκειο Αργυρούπολης

Σχολή: Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας

Έτος Εισαγωγής: 2014

Το ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα στην Γ Λυκείου. Με οργανωμένο διάβασμα, μεθοδικότητα και με την σωστή κατεύθυνση από τους καθηγητές είδα τους κόπους μου να ανταμείβονται καθώς μπήκα στην πρώτη μου επιλογή.

Η εμπειρία πάνω σε θέματα εξετάσεων αλλά και ο τρόπος προσέγγισης του κάθε μαθητή με έκανε να εμπιστευτώ τους καθηγητές μου και να βελτιωθώ μέσα στη χρονιά.

Η συμβουλή που θα έδινα σε νέους μαθητές των αριστεύειν είναι να επωφεληθούν από την υποστήριξη των καθηγητών και με συστηματική μελέτη να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Themis Fertis

Θέμης Φέρτης

Λύκειο: 3ο λύκειο Ηλιούπολης

Σχολή: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας

Έτος Εισαγωγής: 2015

Πολύ δύσκολη περίοδος αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων. Το φροντιστήριο όμως, παρά τον φόρτο εργασίας, αποτελούσε παράλληλα και μια ανάσα ανακούφισης αφού ξεφεύγαμε από την ρουτίνα του σχολείου και του διαβάσματος και κάναμε παρέα με καινούργια παιδιά.

Ακόμα και τα κυριακάτικα διαγωνίσματα είχαν την δική τους χάρη. Ναι μεν ξενυχτάγαμε διαβάζοντας, αλλά το συνηθίσαμε και δεν μας ενοχλούσε και πολύ. Για αυτό λοιπόν συστήνω στους τωρινούς μαθητές κουράγιο, καλή δύναμη και να ευχαριστηθούν όσο μπορούν το φροντιστήριο γιατί αλλιώς …δεν βγαίνει!!!

Aggeliki Stryftou

Αγγελική Στρυφτού

Λύκειο: 4ο λύκειο Αργυρούπολης

Σχολή : Νομική Αθήνας

Έτος Εισαγωγής: 2014

Η χρονιά των πανελληνίων εξετάσεων είναι αρκετά δύσκολη και κουραστική αλλά με σωστό πρόγραμμα, τη βοήθεια των καθηγητών του φροντιστηρίου και την προσωπική προσπάθεια το αποτέλεσμα είναι σίγουρο!

Danai Syriopoulou

Δανάη Συριοπούλου

Λύκειο: 1ο ΕΠΑ.Λ. Αργυρούπολης

Σχολή: Τ.Ε.Ι Αθήνας - Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Έτος Εισαγωγής: 2015

Οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους περισσότερους μαθητές ισοδυναμούν με λέξεις όπως, άγχος, φόβος και αφόρητη κούραση. Αυτό το δύσκολο χρόνο είναι η μόνη λέξη που στο άκουσμα της και μόνο θα σε λούζει κρύος ιδρώτας. Όμως με την κατάλληλη προετοιμασία, την πραγματοποίηση των εργασιών, το συστηματικό και οργανωτικό διάβασμα το αποτέλεσμα είναι σίγουρο πως θα σε δικαιώσει!

Το κλειδί για την επίτευξη του στόχου σου είναι η πίστη στον εαυτό σου και η προσπάθεια χωρίς να σε νοιάζουν μόρια, βάσεις κλπ. Αφού το κάνεις, κάνε το καλύτερο που μπορείς!

Είναι στο χέρι σου να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου, φυσικά με την προσωπική προσπάθεια και την πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών του φροντιστηρίου, οι οποίοι σε στηρίζουν, σου δίνουν κουράγιο και όρεξη για προσπάθεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Αυτό που συστήνω στα φετινά παιδιά που δίνουν πανελλαδικές είναι η όσο το δυνατό περισσότερη ξεκούραση, σωστό διάβασμα και καθόλου άγχος! Έξαλλου μέσω τον κυριακάτικων διαγωνισμάτων η εξοικείωση θα φτάσει σε τέτοιο βαθμό που το άγχος θα μειωθεί κατά πολύ, φυσικά με την κατάλληλη προετοιμασία!

Τίποτα δε δημιουργεί περισσότερο αυτοσεβασμό και αυτοπεποίθηση από την επίτευξη ενός στόχου!

Xristos Liatsos

Χρήστος Λιάτσος

Λύκειο: 1ο Ε.ΠΑΛ. Ελληνικού

Σχολή: Δημόσιας Υγείας - ΤΕΙ Αθήνας

Έτος Εισαγωγής: 2014

Οι εκπαιδευτικοί του αριστεύειν είναι άριστοι παιδαγωγοί.

Οι νέοι μαθητές των εκπαιδευτηρίων θα μείνουν ευχαριστημένοι καθώς οι εκπαιδευτικοί είναι στην διάθεση των μαθητών για οτιδήποτε τους απασχολεί στα μαθήματά τους.

Όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ειλικρίνεια και την δυναμικότητα όλων όσων εργάζονταν για το φροντιστήριο, για να μας δουν να πετυχαίνουμε την σχολή της προτίμησής μας.

Επισκεφθείτε την σελίδα μας Επιτυχίες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Σχολές-Τμήματα επιτυχίας των μαθητών του αριστεύειν.

Φροντιστήρια αριστεύειν Ζαφειρόπουλος

Αργυρούπολη: Εθνάρχου Μακαρίου 13

Τηλ. 210 9919803 | email:

Ελληνικό: Ιασωνίδου 63
Τηλ. 210 9607832 | email:

Το Φροντιστήριο Αριστεύειν είναι μέλος του ΣΕΦΑ και του ΟΕΦΕ ΣΕΦΑ ΟΕΦΕ Μέλος του ΣΕΦΑ Μέλος του ΟΕΦΕ